Įmonių socialinės atsakomybės skatinimas Lietuvos vandens tiekimo įmonėse

2011 m. kovo 1 d.  VšĮ „Gyva LT“ pradėjo dalyvauti projekte „Vartai: įmonių socialinės ir aplinkosauginės inovacijos“, kurio rėmuose dirbs kartu su šešiomis didžiausiomis Lietuvos vandens tiekimo įmonėmis ugdant įmonių žinias ir kompetenciją įmonių socialinės atsakomybės srityje bei vykdys bendrą aplinkosauginę iniciatyvą „Nepirkime vandens plastikiniuose buteliuose“.

Iniciatyvos metu bus suteikta ne mažiau 50 individualių konsultacijų kavinėms ir restoranams, prekybos centrams ir degalinėms bei Lietuvos įmonėms ir organizacijoms apie atsakingą vandens vartojimą kaip gerąją aplinkosauginę praktiką, taip pat bendradarbiausime su Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos savivaldybėmis dėl geriamojo vandens fontanėlių sistemos diegimo viešose vietose.

Iniciatyvoje kaip partneriai dalyvauja UAB „Vilniaus vandenys“, UAB „Kauno vandenys“, AB „Klaipėdos vanduo“, UAB „Šiaulių vandenys“, UAB „Aukštaitijos vandenys“ ir UAB „Dzūkijos vandenys“, Lietuvos vandens tiekėjų asociacija bei VšĮ  „Vandentvarkos institutas“.

Daugiau apie projektą

Ataskaita apie ĮSA mokymus

Galutinė veiklos pažangos ataskaita

Prezentacija apie iniciatyvą ir partnerystę

Kontaktinis asmuo: Indrė Kleinaitė, T: +370 687 26 235, E: indre@gyva.lt

Iniciatyva vykdoma įgyvendinant projektą „Vartai: įmonių socialinės ir aplinkosauginės inovacijos“. Projektą įgyvendina Jungtinių Tautų vystymo programa Lietuvoje, kartu su Lietuvos verslo darbdavių konfederacija, Profesine sąjunga „Solidarumas“ ir Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centru. Projektą finansuoja Europos socialinis fondas.


| Projektai |
| atgal | į viršų | spausdinti |