Makaronai

Geriausi makaronai pasaulyje...

„Clearspring“ makaronai išverda labai greitai, tad paruošti įdomiai ir sveikai vakarienei nereiks daug laiko. Ant išvirtų makaronų pašlakstykite slyvų pagardo „Ume“ ir savo mėgstamo aliejaus, patiekite šitake grybų nuoviro sriuboje ar su keptomis daržovėmis. Skanaus!

Makaronus  galima patiekti įvairiose rytietiško skonio sriubose ir sultiniuose, su keptomis ar troškintomis daržovėmis ir kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies. Taip pat galima naudoti kaip salotų pagrindą.

Soba - makaronai iš nevalytų grikių ir kviečių miltų. Udon - makaronai iš nevalytų rudųjų ryžių ir kviečių miltų. Soba makaronuose, kurie yra gaminami iš grikių miltų, gausu vitamino P, kuris stiprina kraujagysles, ir taip padeda mažinti per aukštą kraujo spaudimą. 100 g sobos yra 0.19 mg vitamino B1, 18 mg kalcio, 1.4 mg geležies, 170 mg fosforo ir tik 274 kcal.

 


| atgal | į viršų | spausdinti |