Konkursas "Gyvenimas be plastikinių butelių"

Ekonaujienos kartu su UAB „Tikras maistas“ ragina prisijungti prie GYVA.LT iniciatyvos „Nepirkime vandens plastikiniuose buteliuose“ ir skelbia konkursą „Gyvenimas be plastikinių butelių“.

Prieš trejus metus Ekonaujienos paskelbė raginimą "Nepirk gėrimo plastikiniame butelyje!". Šiais metais GYVA.LT paskelbė akciją „Nepirkime vandens plastikiniuose buteliuose“, už kurią jau pasirašė daugiau nei 1000 žmonių. Norėdami paraginti daugiau žmonių palaikyti šią iniciatyvą, Ekonaujienos kartu su UAB „Tikras maistas“ skelbia konkursą „Gyvenimas be plastikinių butelių“. Ačiū kolegoms už palaikymą!

Dalyvavimo konkurse sąlygos:

  1. Pasirašykite už akciją „Nepirkime vandens plastikinuose buteliuose“ GYVA.LT svetainėje, jei dar nesate to padarę.
  2. Jei naudojate Facebook‘ą, prisijunkite prie akcijos šiame socialiniame tinkle.
  3. Parašykite trumpą esė (ne daugiau 300 žodžių!) apie tai, kaip Jūs išvengiate plastikinių butelių savo kasdieniame gyvenime. Jei galite, iliustruokite savo esė viena ar keliomis nuotraukomis, bet tai nėra būtina.
  4. Geriausių, įdomiausių ir originaliausių esė ir nuotraukų autoriai bus apdovanoti UAB „Tikras maistas“ čekiais, kuriais galėsite atsiskaityti apsipirkdami internetinėje parduotuvėje www.tikrasmaistas.lt
  5. Konkurso nugalėtojus paskelbsime gruodžio 20 d.
  6. Pirmosios vietos laimėtojui atitenka 100 Lt čekis, antrosios – 70 Lt, o trečios vietos nugalėtojui padovanosime daugkartinę SIGG gertuvę.

Lauksime Jūsų esė ir nuotraukų konkursui „Gyvenimas be plastikinių butelių“ iki gruodžio 15 d. 12:00 val. e.pašto adresu: ekonaujienos@gmail.com

Savo nuomonę ir idėjas taip pat galite skelbti Ekonaujienų komentaruose bei GYVA.LT diskusijų forume.


| naujienų archyvas |
| atgal | į viršų | spausdinti |